De creatieve geesten vormen

jouw bestaansrecht van morgen.

Het team

Daniel Janus

Met een gezonde dosis zelfspot en nuchterheid neemt Daniel je mee in wat er nodig is om de meest complexe organisatie transformaties te laten slagen. Hij begon als digital marketeer en heeft zich met zijn eerdere onderneming ontwikkeld tot Quartermaster. In die periode heeft hij digitale transformaties bij o.a. Auping, TCC Group, KRO-NRC, Jumbo en Royal Swinkels mogen leiden.

In zijn vrije tijd trekt Daniel er graag op uit! Lange wandelingen maken of zich door chatGPT laten inspireren op nieuwe recepten doet hij graag. Dat eerste helaas niet met zijn hond, Teddy, want die is meer van het luieren.

Stijn van Erp

Gepaard met veel enthousiasme spart Stijn met je over hoe de toekomst eruit zou kunnen zien.  Met een achtergrond in Industrial Design combineert hij zijn kennis op het gebied van design-driven innovation en toekomstdenken. Met zijn natuurlijke nieuwsgierigheid onderzoekt hij verandering en vertaalt hij heldere inzichten in nieuwe waarde proposities waar organisaties mee vooruit gaan. Eerder heeft hij in de keuken mogen kijken bij innovatie afdelingen van o.a. Philips Design, DOC/DIRC Sydney, VanBerlo en Accenture.

In zijn vrije tijd houdt hij ervan om op de wielrenfiets te springen, zich te verdiepen in een goed non-fictie boek of iedereen te laten dansen met zijn DJ-skills. Geen vrijmibo is saai als Stijn achter de draaitafel staat!